Frilandsvejens Slagter ApS

Månedens Kødbox

Januar 2018

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer ”Lindstrøm”
4 stk. marinerede kyllingebryster
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
4 stk. kalkunschnitzler
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast
1 stk. landkylling

DKK 995,00

Hent opskrifter

Februar 2018

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryster med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
500 g skinkekød i strimler
1 stk. revelsben ”Italy style”
4 stk. kalkunschnitzler
1 stk. røget ribbenssteg
750 g simreret
1 stk. svinemørbrad
1 kg nordisk farsbrød
8 stk. pølser

DKK 995,00

Hent opskrifter

Marts 2018

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryster ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
500 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. oksesteg
750 g panderet
4 stk. koteletter
1 stk. landkylling
500 g stroganoff

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 06

4 stk. kyllingebryster (marinerede)
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 stk. italiensk farsbrød
750 g panderet
1 kg ribbenssteg (med ridset svær)

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 07

600 g hakket oksekød
4 stk. nakkekoteletter (marinerede)
500 g skinkekød i tern
4 stk. hakkebøffer (med peberkant)
1 kg letsaltet svinekam (uden svær)

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 08

750 g ungkvægsgryde (med porrer og rødløg)
600 g hakket skinkekød
600 g skinkekød i strimler
4 stk. skinkeruller (i baconsvøb)
750 g medister

DKK 299,00

Hent opskrifter