November 2019
1,2 kg kamsteg
1,2 kg oksesteg
1 stk. hverdagssteg
700 g stegeflæsk i skiver
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg medister
1 stk. farsbrød
1 stk. landkylling
600 g oksekød i tern
4 stk. svinemedaljoner
4 stk. skinke gordon bleu
750 g vildtgryde
4 stk. løgsteaks
DKK 995,00
December 2019
4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon
DKK 995,00
Januar 2020
4 kalkunbjælker
1 fedtfattigt farsbrød
1 svinefilet royal
800 g wokstrimler vendt med vintergrøntsager
4 kyllingefileter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 oksegrydesteg
800 g bourgognepande
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
DKK 995,00
Uge 49
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg
DKK 299,00
Uge 50
600 g bankekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. krebinetter (med krydderrasp)
750 g skinkegryde (med grøntsager)
750 g medister
DKK 299,00
Uge 51
4 stk. koteletter (med porrefyld)
750 g kalvegryde (med grøntsager)
4 stk. marinerede kyllingebryst
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g skinkekød (i strimler)
DKK 299,00