Frilandsvejens Slagter ApS

Månedens Kødbox

November 2019

1,2 kg kamsteg
1,2 kg oksesteg
1 stk. hverdagssteg
700 g stegeflæsk i skiver
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
600 g hakket skinkekød, maks. 8% fedt
1 kg medister
1 stk. farsbrød
1 stk. landkylling
600 g oksekød i tern
4 stk. svinemedaljoner
4 stk. skinke gordon bleu
750 g vildtgryde
4 stk. løgsteaks

DKK 995,00

Hent opskrifter

December 2019

4 stk. bøffer
1 stk. fyldt kalkunbryst
1,2 kg kamsteg
1 kg hamburgerryg
600 g hakket oksekød, maks. 8% fedt
4 stk. pork chops (revelsben)
600 g italienske kødboller
700 g stroganoff
8 stk. fadkoteletter
750 g panderet
1 stk. landkylling
1 stk. forloren mørbrad
1 kg julemedister
800 g bacon

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2020

4 kalkunbjælker
1 fedtfattigt farsbrød
1 svinefilet royal
800 g wokstrimler vendt med vintergrøntsager
4 kyllingefileter
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 oksegrydesteg
800 g bourgognepande
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Ugens Kødpakke

Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 50

600 g bankekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. krebinetter (med krydderrasp)
750 g skinkegryde (med grøntsager)
750 g medister

DKK 299,00

Hent opskrifter

Uge 51

4 stk. koteletter (med porrefyld)
750 g kalvegryde (med grøntsager)
4 stk. marinerede kyllingebryst
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g skinkekød (i strimler)

DKK 299,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.