Frilandsvejens Slagter ApS

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

Oktober 2020

Skank af gris (2 stk.)
750 g simregryde
Slagterbacon
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1200 g oksehaler
12 stk. kæber af gris
1 fyldt rullesteg
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

November 2020

Skank af gris (2 stk.)
700 g oksetykkam skåret i tern
1 fyldt rullesteg
750 g bourgognepande
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
12 stk. kæber af gris
4 skiver osso buco
4 kyllingebryster
4 slagterkoteletter
700 g hakket oksekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

December 2020

2 côte de porc
4 fyldte unghanebryster
12 stk. kæber af gris
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 fransk steg
1 kg julemedister
800 g sous vide oksebryst
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Vi har gjort det nemt for dig – vi har sammensat Ugens Kødpakke med kvalitetskød til hele ugen.

Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.

Ugens Kødpakke

Uge 43

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. landkylling
700 g bankekød i skiver
4 stk. fyldte koteletter

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 44

Ugens slagter færdigret
4 stk. skinke Gordon bleu
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g oksekød i tern
750 g medister

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 45

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 stk. farsbrød
750 g skinkegryde (med grønt)
4 stk. løgsteaks

DKK 349,00

Hent opskrifter

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.