Frilandsvejens Slagter ApS

Samarbejdspartnere

Lundgaard Autoteknik
Lundgaard Autoteknik er et topmoderne værksted med fokus på servicering, optimering, specialopgaver og komplekse reparationer. Vi er specialværkstedet, hvor selv de vanskeligste problemer finder sin løsning 

Vores centrale beliggenhed tæt på færger, shopping og ferieresort gør det muligt, at kombinere ferie og reparation af bil på samme tid. Vi stiller altid reservebil til rådighed, så du kan nyde Nordjyllands mange tilbud alt imens din bil er i trygge hænder.

Ring og book tid eller gå ind på vores on-line booking www.bosch-hjoerring.dk og bestem selv hvornår din bil skal til service.

Skallerup Seaside Resort
I Skallerup Seaside Resort bor du i spahus, klassisk feriehus eller lejlighed i et fredet naturområde
direkte ud til Vesterhavet og med god afstand mellem husene og plads til privatliv med familie og venner.  

Her er alt, hvad ferie-hjertet kan begære af faciliteter som vandland, legeland, aktivitetsværksted , sportshal, wellnesscenter, bowling, restaurant og cafe, irsk pub, supermarked, dyregård, ridecenter, vandre- og cykelruter ....ja, vi kunne blive ved.

Central beliggenhed for udflugter, shopping og service i Nordjylland. Se mere på www.skallerup.dk

Hjørring Pejsecenter
Hos Hjørring Pejsecenter er vi eksperter i alt indenfor pejse og brændeovne. Vi har et bredt og dybt sortiment af produkter indenfor ild og hygge. Vi lægger stor vægt på kvalitet og god service. Som specielforretning kan vi tilbyde totalløsninger fra start til slut til ethvert behov. Vi brænder for tilfredse kunder og bruger derfor meget tid på god rådgivning for at levere den optimale løsning.  Find masser af inspiration i vores 330m2 udstilling, eller klik ind på www.pejsen.com for yderligere info.
Butikken ligger centralt og tæt på shopping muligheder og eksklusivt ferieresort.

Hjørring Golfklub
Hjørring Golfklub har 3 udfordrende 9 hullers sløjfer, som ligger placeret i et smukt kuperet terræn med åer, søer og bevoksning og derudover en 9 hullers korthulsbane hvor også nye og uøvede golfere kan spille. Vi har en meget velplejet bane, som blandt andet lagde græs til Danmarksmesterskaberne i 2010, men den kan spilles af spillere på alle niveauer.

Du kan benytte vores flotte og velassorterede proshop, og der er selvfølgelig også gode omklædnings og badefaciliteter. Efter runden kan du nyde en forfriskning og noget at spise i vores dejlige Golf Cafè, som også byder på en flot udsigt udover banen og den smukke natur.

Vi har altid plads til gæstespillere, og du kan booke tid via Golfbox eller ringe til sekretariatet for at reservere en starttid.

Vi har en række samarbejdspartnere, der kan være med til at gøre dit besøg endnu bedre

Så skal du have en golfoplevelse er Hjørring Golfklub et besøg værd - se mere på www.hjoerringgolf.dk

Vendelbo Cykler
Velkommen til Vendelbo cykler, Nordjyllands største cykelbutik

Vendelbo Cykler sælger og servicerer el-cykler, børnecykler, indkøbscykler, terræn og racercykler. Vi sætter en ære i at have tingene klar til den aftalte tid, og udfører alle reparationer med stor omhu. Vendelbo Cykler har et stort udvalg af alle typer cykler, tilbehør, reservedele og beklædning til den aktive cyklist.

Vi er i stand til at foretage opmåling af rytteren med vores bike fitting maskine, som er verdens mest avancerede af sin slags. Det går i al sin enkelhed ud på, at få rytteren til at sidde optimalt på cyklen, således at smerter og skader undgås samt maksimal effekt i pedalerne opnås.

Se mere om bike fitting  på  www.gurusports.com.

Book tid til bike fitting  på www.vendelbocykler.dk

Har du/I lyst til en tur i det grønne, råder Vendelbo Cykler over 20 stk. terræncykler til udlejning med eller uden guide. Vi hjælper gerne med at planlægge ture.

Velkommen til Vendelbo cykler, en ny og bedre verden for cyklister.

Vin og Vin
Vin og vin Hjørring er en moderne vinhandel, med vine fra hele verden. Vi hylder den gode smag og alle vores vine er udvalgt med stor omhu og gør en dyd ud af detaljen.
Se også vores store udvalg i whiskey, rom mm. Kombiner alle nordjyllands mange muligheder med et besøg, hvis du vil forkæle dig selv, familie og venner.